In de pers

 

Een speciaal pakket, een waardevolle antieke kast of het hele interieur of inboedel? In Tongeren is Verhuizingen Dourée een begrip, al drie generaties lang, steeds op hetzelfde adres.

Jean Dourée vestigde zich in 1937 in Tongeren als verhuizer. In de loop der jaren is er veel veranderd. Nu leidt kleinzoon Michel Dourée de onderneming –  22 jaar intussen. Henri, de vader van Michel, herinnert zich nog dat hij destijds met zijn vader zware meubels via de trap naar derde of vierde verdieping sjouwde. Nu zijn er handige gemotoriseerde liften.

Michel Dourée: “Ja, er is veel veranderd. Maar onze aanpak is altijd dezelfde gebleven. Onze service is top; we zien onze klanten graag tevreden. We voeren uit wat u ons vraagt. Demonteren en opnieuw monteren van de meubels, inpakken en weer uitpakken van serviezen, uw kostbare souvenirs en fotokaders, het zit allemaal in onze uitgebreide service.”

Antiek
Michel Dourée kent de waarde van antiek en weet ook hoe die waardevolle goederen vervoerd moet worden. “Een beschadiging kan de waarde sterk doen dalen. Maar bij ons is uw antiek in goede handen. Vroeger vervoerden we regelmatig piano’s: toen stond in bijna elk herenhuis een vleugel.”

Goede zorgen
Verhuizen is vaak een emotionele gebeurtenis, vooral voor mensen die jarenlang op dezelfde plek gewoond hebben. Sommige dingen in huis hadden tientallen jaren hun vertrouwde plaats. En dan moeten ze plots in een vrachtwagen gestopt worden.

Michel Dourée: “Daarom behandelen we uw kostbare goed met de nodige voorzichtigheid en met respect. Mijn vader of ikzelf gaan ook altijd mee bij een verhuizing.  We zijn een klein bedrijf, met een persoonlijk contact met de klanten. Dat wordt heel erg gewaardeerd.”

FICHE

  • Verhuizingen Dourée telt vijf vakkundige medewerkers. Het bedrijf beschikt over een grote en kleine verhuiswagen, drie bestelauto’s en een meubellift tot de tiende verdieping.
  • Verhuizingen Dourée kan transporten tot veertig ton aan.
  • Verhuizingen Dourée werkt volgens de normen van ‘Official Movers’ en is erkend lid van de Belgische kamer van Verhuizers.

U kunt uw meubels ook een tijdlang in bewaring geven bij Dourée.

Copyright © 2013 Verhuizingen Douree Michel BVBA

websetdesign.be